Intră cu Facebook

Ai uitat parola?
Înregistrează-mă

«Login

rom рус
gradient

Despre proiect

Zece oameni care își exprimă părerea public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.

Napoleon Bonaparte

Fiecare dintre noi, în viaţa de zi cu zi ajunge la o răscruce de decizii importante pentru evoluţia şi bunăstarea sa. Deseori, când hotărâm să procurăm un produs sau un serviciu suntem nevoiţi să facem faţă anumitor alegeri care sunt importante atât pentru noi, cât şi pentru anumite organizaţii şi companii. În cele din urmă, nu avem cum să beneficiem de produse și servicii pe măsura aşteptărilor noastre atât timp, cât nimeni nu are ocazia să ne cunoască părerile. Sondajele de opinie sunt instrumentele care ajută consumatorii să fie auziţi, iar producătorii - apreciaţi.

  • te înregistrezi şi creezi un cont

    Pentru a putea participa la completarea sondajelor de opinie este necesară înregistrarea participanților în meniul înregistrează-mă, unde fiecare participant obține un nume de utilizator și o parolă care îi oferă șansa exclusivă de a participa la un număr vast de sondaje din nume propriu. Pentru a vedea ce detalii sunt importante la crearea contului, accesați meniul cont.

  • completezi sondajul curent

    La anumite intervale de timp pe site vor fi afișate sondajele curente. În cadrul denumirii fiecărui sondaj va fi specificată perioada de valabilitate a acestuia. În partea de sus a primei pagini de sondaj sunt stipulate criteriile de completare. Anchetele care nu vor fi completate corespunzător vor fi considerate nevalabile.

  • acumulezi puncte

    Premierea pentru participarea la sondaje se face în baza unui sistem de puncte. Modalitățile de acumulare sunt specificate în meniul punctaj. Punctajul depinde nu doar de numărul de participări, ci și de acuratețea cu care sunt completate sondajele. Cu participarea la fiecare sondaj aveți șansa să intrați în posesia unui cadou. Pentru a contacta persoana câștigătoare vor fi utilizate datele pentru relații indicate la etapa înregistrării.

Portalul magenta.md este prima platformă de sondaje on-line desfășurată în Moldova. Acest proiect aparține companiei specializate în cercetări sociale și de marketing Magenta Consulting.

Suntem pe piață din anul 2006 și avem o echipă pluridisciplinară, ce include experţi competenți în marketing și finanţe. Facem consultanţă în afaceri, care include proiectele atât comerciale, cât și sociale. Anii de experienţă pe piaţa locală ne-au permis înțelegerea profundă a felului în care gândeşte şi acţionează consumatorul local. Portofoliul companiei include clienți internaționali, precum: Lafarge, Western Union, Nestle, Bayer Schering Pharma, Vitanta și cele mai mari companii locale - Moldcell, Starnet, MallDova, Rusnac. Magenta Consulting are experiență de lucru cu organizațiile nonguvernamentale cum ar fi:  Unicef, UNDP, USAID, CNFA etc.

Pentru compania Magenta Consulting responsabilitatea socială este văzută prin prisma activității sale. Compania publică cu regularitate articole în presă și pe internet despre moldoveni și preferințele acestora.