Intră cu Facebook

Ai uitat parola?
Înregistrează-mă

«Login

rom рус
gradient

Regulament

Înregistrarea

Înregistrarea pe site este primul pas care trebuie efectuat pentru a obține posibilitatea de a participa la sondaj. La această etapă utilizatorul trebuie să specifice o serie de date cu caracter socio-demografic, pentru a face posibilă participarea la sondaje.

Participarea la sondaj

Pentru a participa la un sondaj, accesați meniul respectiv și purcedeți la completarea acestuia. Informația trebuie să fie veridică și la subiect, doar așa chestionarul completat de către Dvs. va fi considerat autentic. Odată ce ați apăsat butonul “Trimite”, sistemul nostru vă înregistrează în lista participanților la concurs.

Modalitatea de completare

Răspunsul se indică prin bifarea variantei de răspuns sau prin scrierea variantei proprii. Sunt încurajate răspunsurile clare și laconice, astfel încât să nu fie create dificultăți în analiza informației.

Acumularea de puncte

Aveți posibilitatea să acumulați puncte la completarea fiecărui sondaj. Numărul de puncte acumulate diferă în funcție de gradul de complexitate al studiului și de acuratețea cu care este completat. Pentru mai multe detalii, accesați subcategoria punctaj.

Participarea repetată la sondaj

Fiecare utilizator are dreptul să participe doar o singură dată la unul și același sondaj. În cazul în care completați același sondaj de mai multe ori, sistemul de operare imediat identifică eroarea, astfel riscați să pierdeți punctele de la prima participare.

Confidențialitatea datelor

Informațiile obținute ca urmare a participării Dvs. la sondaj sunt tratate confidențial, nu sunt comercializate și nu sunt utilizate în scopuri ilicite, de aceea sunt apreciate răspunsurile sincere pentru o mai bună eficiență a studiului.

Tombola

Fiecărui sondaj i se atribuie un premiu, câștigătorul căruia este extras prin intermediul unei tombole la care vor participa toți respondenții ce au completat sondajul propriu-zis. Data și ora tombolei este anunțată tuturor participanților prin intermediul e-mailului și se desfășoară la finalizarea fiecărui sondaj.  Cu ajutorul funcției RAND, programul Excel atribuie fiecărui respondent o valoare numerică aleatoare, iar respondentului căruia i-a nimerit cea mai mare valoare, este câștigătorul sondajului. În cazul în care câștigătorul tombolei nu este prezent la extragere, acesta va fi contactat pe e-mail. Câștigătorul are la dispoziție 30 de zile pentru a-și lua premiul, iar dacă acesta nu își ridică premiul în perioada stabilită, se alege următoarea persoană din aceeași tombolă cu cea mai înaltă valoare.  Premiile nu pot fi expediate prin poștă, câștigătorul trebuie să se prezinte fizic pentru a ridica premiul. La tombolă pot participa doar cetățenii Republicii Moldova. La ridicarea acestuia va trebui să prezinte buletinul de identitate (datele trebuie să coincidă cu cele înregistrate pe site).